top of page
Bozena Fatyga psykolog

OM MIG

Jag blev psykolog år 2010 och har sedan dess hjälpt mina klienter på väg mot meningsfull förändring. Livet kan vara överväldigande och ibland utmattande. Jag finns här för att vägleda dig igenom dem utmaningar du ställs inför. Jag kan hjälpa dig att skapa större djup och omtanke i dina nära relationer. 

Med över 10-årig erfarenhet av att ta emot vuxna, barn och unga samt hela familjer i samtal inom barn- och ungdomspsykiatri har jag lärt mig att anpassa teorier och metoder från olika inriktningar för att bäst kunna bemöta den frågeställning som mina klienter kommer med.  Den breda erfarenheten har fördjupat min kompetens och förmåga att möta och förstå människor med olika slags problem i livets alla skeden.

Genom åren har jag lärt mig att det är varje människas unika bakgrund som påverkar våra utmaningar och behov. Därför är det avgörande att jag som psykolog anpassar mina metoder för att möta dina specifika behov. Vanligtvis arbetar jag utifrån metoder som Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Interpersonell terapi (IPT), KBT och Nonviolent Communication (NVC).

Läs mer om dessa metoder här!
Jag utbildar mig kontinuerligt för att vara uppdaterad på det senaste inom psykologi och förändringsarbete.
 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Bozena Fatyga om mig

MIN PROFESSIONELLA BAKGRUND

Jag är legitimerad psykolog med mångårig erfarenhet av behandling och utredning av såväl barn, ungdomar samt vuxna. Senaste 10 år har jag arbetat som psykolog  och även biträdande enhetschef inom barn- och ungdomspsykiatri. På BUP har jag arbetat med de breda arbetsuppgifter som ingår i psykologrollen, dvs. både bedömning, behandling och utredning.

Vad gäller metodinriktning har jag arbetat främst med KBT- behandling med individanpassade insatser utifrån patienternas behov. Under åren har jag fördjupad mig i olika metoder som ACT, NVC samt IPT-A (certifierad terapeut på B-nivå). Jag har spetskompetens inom hbtq+ område tack före arbete inom BUP Teamet för könsidentitetesutredingar av unga samt som HBTQ-ansvarig. 

Jag har föreläst på konferenser samt utbildningar, i både stora och små sammanhang och trivs mycket väl med denna arbetsuppgift.

I min roll som bitr. enhetschef har jag haft ansvaret för verksamheten i nära samarbete med sektionschefen. Detta erfarenhet gav mig inblick i de processer som personer med ledaruppgifter ställs inför. 

Jag har varit handledare till flera PTP-psykologer och praktikanter.

I mitt tidigare arbete på Arbetsförmedlingen jobbade jag som intern konsult gentemot handläggare, främst med utredning av funktionsnedsättning, personalbedömningar, stödsamtal och yrkesvägledning. Att jobba inom området "rehabilitering till arbete" med särskild uppdrag för personer med långvarig arbetslöshet eller sjukskrivning har gett mig möjligheten att fördjupa mig inom ACT-metoden.

 

bottom of page